Duyurular

Mimarlık-İç Mimarlık Çift Anadal Programı öğrencimiz Deniz Başak Görür uluslararası yarışmada ödül aldı

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Mimarlık Bölümü Çift Anadal programı öğrencilerimizden Deniz Başak Görür, her yıl Amerika'da düzenlenmekte olan ve tasarım alanının Oscar'ları olarak bilinen IDA (International Design Awards) uluslararası tasarım yarışmasında Öğrenci Kategorisi'nde büyük ödülü aldı.

Kamusal mekanlarda ve konutlarda kullanılmak üzere tasarlanmış olan “Hermes” adlı oturma elemanı tasarımı önerisi ile Deniz Başak Görür, "Home Interior Products, Interior Furniture Design, Student" grubunda Golden Prize (Altın Ödül) ile ödüllendirildi.

Mimarlık Fakültesi olarak öğrencimizi kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz.