Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü 2011-2012 Güz Dönemi’nde öğretim görevlileri Rabia Çiğdem Çavdar ve Gökçe Karaca Atakan danışmanlığında yürütülmekte olan INAR102 Basic Design stüdyosu kapsamında katılınan tasarım yarışmasında İç Mimarlık Bölümü 1. Sınıf öğrencilerimiz ödül aldılar.

Öğrencilerimiz Mustafa Çolakbayrakdar, Emre Bozkuş, Faik Haktan Nükte, “alldesgin 2011” Konferansı kapsamında alldesign ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü işbirliğiyle düzenlenmiş olan “Tasarımla Geleceği Yakınlaştırmak” adlı öğrenci fikir projesi yarışmasında  “Labirent” isimli projeleriyle Üçüncülük Ödülü kazandılar.

Danışman hocalarımızı ve yarışmada ödül alan öğrencilerimizi kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz.